Wijnen in de Betuwe

Wijnen in de Betuwe

Betuwse wijnen behoren tot de beste wijnen van de lage landen. Je vindt hier dan ook veel wijngaarden waar heerlijke wijnen geproduceerd worden. Naast Wijndomein Auansati vind je in onze regio het Het Betuws Wijndomein, Wijngaard de Rijsakker,  De Nieuwe Fontein, Wijngaard De Kruithof, Wijndomein Oude Waalstroom en de wijngaard van herberg “De Engel”.

Je kunt bij deze wijngaarden terecht voor rondleidingen, proeverijen en interessante workshops. Ook organiseren de wijngaarden diverse evenementen die het bezoeken waard zijn.

De Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal vormen samen Rivierenland. Een van de meest karakteristieke streken van ons land met boomgaarden met prachtige bloesem in het voorjaar of vol heerlijk fruit in de zomer. Je vindt hier een groot aanbod van fiets- en wandelroutes, rustige landgoederen en stoere forten en kastelen. Al het moois van Rivierenland is niet in één dag te ontdekken! Kom langer genieten van de uitgestreken uiterwaarden, pittoreske dorpjes en slingerende dijken. Blijf overnachten in een sfeervolle B&B, een luxe hotel of op een camping aan het water! Overal wacht je een warm welkom. Bezoek de website www.rivierenland.nl of https://welkomindebetuwe.nl/wijn/voor meer informatie.