Vergaderen op een verrassende locatie:

Succesvol zakelijk overleg en een unieke wijnproeverij

Ontdek een inspirerende omgeving

Bij ons bent u aan het juiste adres voor vergaderingen, teambuildingactiviteiten, teamuitjes én een onvergetelijke wijnproeverij. Stap binnen in ons sfeervolle proeflokaal en geniet van de rust op ons terras. U wordt omringd door een adembenemend uitzicht op onze weelderige wijngaard, omgeven door kleurrijke fruitboomgaarden. Deze inspirerende omgeving zal uw team ongetwijfeld stimuleren.

 
Werkplezier bij mooi weer en andersoortig weer

Laat de zon op uw gezicht schijnen terwijl u werkt op ons terras, omgeven door de wijnstokken. Ook als het weer wat minder meezit, verwelkomen wij u graag in ons knusse proeflokaal, waar de aangename warmte van onze palletkachel u omarmt.

 

 

 

Ruimte voor uw zakelijke bijeenkomst

Onze kleinschalige locatie biedt ruimte aan groepen tot maximaal 15 personen. U heeft de gehele locatie altijd voor uzelf alleen. Exclusief. Dus volledige privacy. Er zijn geen andere gasten/groepen.

Naast de hoofdruimte op de begane grond heeft u nog een tweede overlegruimte op de eerste verdieping tot uw beschikking.

U kunt bij ons rekenen op een zelfstandige ervaring. Wij ontvangen u hartelijk en geven u alle informatie die u nodig heeft. Daarna heeft u alle vrijheid om met uw groep aan de slag te gaan. Koffie, thee en water staan voor u klaar, en de basisbenodigdheden zijn aanwezig. Voor de lunch heeft u de mogelijkheid om uw eigen catering mee te brengen of te laten bezorgen.

 

Faciliteiten voor uw gemak

Onze faciliteiten omvatten een koelkast, magnetron, afwasmachine en zelfs een losse kookplaat indien gewenst. Het serviesgoed is ruimschoots aanwezig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details. Wat betreft audiovisuele ondersteuning kunt u gebruikmaken van ons grote scherm, dat eenvoudig kan worden aangesloten op uw eigen computer. Natuurlijk kunt u bij ons gratis gebruikmaken van Wifi, zodat u altijd verbonden blijft.

 Een wijnproeverij met passie

Als bijzondere toevoeging aan uw zakelijke bijeenkomst, bieden wij ook een verfijnde wijnproeverij aan. Laat onze enthousiaste wijnboeren u meenemen op een reis door de smaken van onze wijnen, terwijl u geniet van de prachtige ambiance van de wijngaard. Met passie en deskundigheid delen zij graag hun kennis en verhalen over onze wijngaard en het wijnmaakproces. Dit zorgt voor een unieke en boeiende ervaring, waarmee u uw vergadering op een ontspannen en inspirerende manier kunt afsluiten.

 

Ontdek de mogelijkheden

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen vinden we altijd een oplossing die perfect aansluit bij uw wensen. Uw zakelijke bijeenkomst verdient de beste omgeving én een heerlijke wijnproeverij, en die bieden wij met trots!