
Serveersuggesties
Als aperatief of lekker genieten tijdens een zomerse avond.
Bij schelp- en visdieren
Bij zachte kaas en kaasgerechten
Serveer temperatuur
6-10° C.
Houdbaarheid na oogstjaar
Zeker 10 jaar, maar ook daarna na verwachting nog smaakvol
Deze Auansati Brut 2020 is gemaakt volgens de Méthode Traditionelle van de rassen Souvignier Gris en Johanniter, een heerlijke frisse wijn met kleine pareltjes.
Tijdens de Wijnkeuring van de Lage Landen 2022 is deze wijn bekroond met een Gouden medaille en verkozen tot een van de beste moussserende wijnen.
Serveersuggesties
Als aperatief of lekker genieten tijdens een zomerse avond.
Bij schelp- en visdieren
Bij zachte kaas en kaasgerechten
Serveer temperatuur
6-10° C.
Houdbaarheid na oogstjaar
Zeker 10 jaar, maar ook daarna na verwachting nog smaakvol